To je to što me zanima!

Previsokim autobusom krenuo niz niski podvožnjak

Vozač busa iz Skopja krenuo je prema podvožnjaku u Miramarskoj u Zagrebu. Vidio je da ne može proći i krenuo je u 'rikverc'. Ostali vozači su mu trubili i vikali na njega
Vidi originalni članak

Vraćao sam se s posla s automobilom. Krenuo sam prema Miramarskoj ulici kroz podvožnjak. Tamo je već nastala kolona automobila jer autobus iz Makedonije nije mogao proći kroz podvožnjak. Bio je previsok, rekao nam je Kristijan, čitatelj koji je u četvrtak oko 17 sati u Miramarskoj ulici u Zagrebu fotografirao autobus koji je zapeo.

- Vozači automobila nisu imali strpljenja za vozača busa. Počeli su mu trubiti i vikati. No, nekoliko vozača automobila priskočilo je u pomoć vozaču busa te su mu pomogli da se okrene. Sve je trajalo desetak minuta - dodaje Kristijan.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • corcoran 07.07.2012.

    Tija bi pitati ma jer su to zagrebčanci ili zagrebčani jer neki od njh prave pizdarije u prometu i po Splitu ali za neke z67nam da nisu tovari na pr.raduu Zg.

  • user_91707 07.07.2012.

    a to vam je kultura zagrebaćkih vozaća, najpametniji su i samo cekaju da jednu sekundu kasnije krenes i odma sviraj koda su u svatovima

  • takoy 06.07.2012.

    a jesu tutleki kako su se nabili na autobus

Komentiraj...
Vidi sve komentare