To je to što me zanima!

Šaljite fotografije s ljetovanja i osvojite nagradu do 1000 kuna

Ljeto nam se vratilo. Šaljite nam fotografije poznatih na moru, nepoznatih, ali zabavnih, svega što vas iznenadi, uzruja ili razočara. Najbolje nagrađujemo. Snimaj
Vidi originalni članak

Tata, tata, i ja bi onakav bager. Vidi ga tata, vidi ga tata. Taataaaa, daaaaaj! 

- Dobro je sine, kupit će ti tata, a sad me pusti da čitam 24sata promumljat ćete, ne skidajući pogled s članka o Vlatki Pokos koja se sunča u toplesu (snimio čitatelj). 

Bavrrrrruuuuuum, takakkaaaa, vrummm... 

- Što je ovo. Koji je sad to vrag? 

- Ha, tata, vidi ga koliki je. Jesam ti rekao viče mališan skačući na mjestu, a osmijeh mu se rasteže od uha do uha dok se žuta grdosija približava plaži. Vama nije smiješno, a još manje zabavno.

- Halo, di ćeš s tim strojem? Pa ovo je plaža pokušavate biti ljubazni. 

- E, a tribalo bi malo poravnat, odgovara nezainteresirano bagerist. 

- I baš sad to morate raditi, pitate pokazujući na plažu s koje su ljudi počeli bježati kao od krastavaca zaraženih Escherichijom coli. 

- A, e. Neću valjda zimi - kratko odbrusi mladić i doda gas svojem stroju. 

Nadamo se da vam se ovo neće dogoditi te da ćete svoj zasluženi godišnji odmor provesti u miru. A ako bager ipak dođe, tu smo mi. Ne, nećemo se bacati pod gusjenice stroja, ali ćemo razgovarati s nadležnima i upozoriti ih na problem. Vi nam samo pošaljite fotografiju s mjesta događaja. Ostalo je na nama. Najbolje radove nagrađujemo...

A kategorije su: kule u pijesku, zgodne tetovaže, morske nemani, najbolje guze i dekoltei (pazite da vas draga ne vidi), auto u moru ili čamac na grani (ne dogodilo se nikomu), kućni ljubimci, podvodni svijet, estradnjaci, bogataši i njihove jahte, smeće na plaži, trgovci koji varaju turiste, sve što biste podijelili s drugima. Fotografije šaljite na e-mail reporter@24sata.hr i na broj mobitela 099 224 24 24. Ostavite ime, prezime, svoj broj mobitela te kratki opis gdje, što i kad ste snimili.

P. S. Posebno su nam dragi političari - vidi bivšeg ministra Šukera. To je Vlatka, malo pokraj toga. E, taj... 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • user_82542 07.07.2011.

    koje su to muljaze....poslala sam sliku prije dva mjeseca objavili su u novinama na dvije velike stranice,na netu nista mada su rekli da ce staviti...a za novac da ne pricam ni N od novca...tako da ne saljite nista....laz,laz,L A Z....

  • robin_1 04.07.2011.

    a koga sam to ja uvrjedio da mi se obrise komentar

  • robin_1 04.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare