To je to što me zanima!

Smetaju vam bageri? Šaljite fotografije radova na moru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Fotografije i video zapise možete poslati na e-mail reporter@24sata.hr ili MMS 099/224-2424. Obavezno nam pošaljite i svoj broj mobitela te nam budite dostupni
Vidi originalni članak

Umjesto pjesme galeba na plaži vam za vratom pjevaju motori bagera, kamiona i drugih radnih strojeva? Lokalne vlasti su vam za zasluženi odmor gratis priredile i previše decibela, prašine umjesto čistog morskog zraka, razrovane plaže ili gradske ulice? 

Ukratko, ako ste došli na odmor na gradilište u sezoni, snimite radove, strojeve u mjestu u kojem boravite i pošaljite ih u redakciju 24sata. Obavezno nam pošaljite i svoj broj mobitela. 

Fotografije i video zapise možete nam slati na e-mail reporter@24sata.hr i MMS 099/224-2424. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • rori 12.07.2012.

    turizam je ove godine podbacio maksimalno, ali to nije razlog, da kažu, pa ajmo mi onda sad prekopat rivu, isl. glupi poslovi, kao ajmo solit more, da netko negdje zadrži posao(zna se tko),nije u redu, pogotovo ne sad kad treba privući goste nečim, ali neeeeeeeeeeee, u Crikvenici u sred grada bageri, pikameri, sve nesređeno, kao bit će za iduću godinu,a zašto ovu preskaču, kad iznamljivači uredno moraju plaćat porez bilo gostiju ili ne, a na ovakav način i ono malo što dođe, produžit će dalje... žalosno

  • Tigar125 09.07.2012.

    Prije nego objavite slike bilo bi vam pametnije da najprije istražite da li se uopće na tim mjestima gdje su slikane te slike obavljaju radovi sad po sezoni to znači od 15.06. pa do danas, jer ima nekih slika koje su slikane koliko prije 6.mj., i ti radovi su završili prije 15.06. do kad je dozvoljeno obavljat građevinske radove!!!! Zato najprije provjerite istinitost tih slika pa onda objavljujte a ne ovako kako vi radite!!!!

  • MonikaLovric 09.07.2012.

    Ja sam ovo slikala :) i bas mi je drago..ne radi neke reklame nego da se cisto vidi zasto nema turista na plzi...pa ako se svake godine ovo desava naravno da nece ni bit!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare