To je to što me zanima!

Sjedio na suvozačkom mjestu da mu auto ne završi u moru

Mladić (23) je navodno izbjegavao motocikl koji mu je dolazio iz suprotnog smjera. Sletio je s ceste. Nitko nije ozlijeđen, a automobil je na cestu vratila vučna služba
Vidi originalni članak

Mislim da je vozač izbjegavao skuter koji je dolazio iz suprotnog smjera, rekao je čitatelj 24sata Ivan Fabijanić koji je u ponedjeljak poslijepodne fotografirao nesreću u Pagu. Vozač (23) je oko 12.45 sati lijevom stranom automobila sletio s ceste, točnije s jednosmjernog nasipa. Donjim dijelom vozila zapeo je za asfalt te se tako "spasio" od prevrtanja u more.

- Dok je čekao vučnu službu vozač je sjedio na suvozačkom mjestu, držeči se za glavu, kako mu se vozilo ne bi prevrnulo u more. Auto je skroz visio. Pretpostavljam da bi se prevrnuo - opisao nam je Ivan.

U zadarskoj policiji kažu kako vozač nije bio alkoholiziran. Uzrok nesreće je brzina neprilagođena uvjetima na cesti. Nitko nije ozlijeđen. Policija je protiv vozača pokrenula optužni prijedlog na temelju Zakona o sigurnosti na cestama.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • user_69940 10.08.2011.

    ...a vidi prometnice što je osigurana...svakih 20 metara betonski stupić...

  • KrajinaForce 09.08.2011.

    Znam kako je proslo godine sa babinim porseom sa austrijskim registracijama skoro u kanal ali babo kaze sine ponesi lancic 2kg sa krizem da te bogo cuva....hercegovino moja

  • mariod979 09.08.2011.

    sigurno ima kredit u francima

Komentiraj...
Vidi sve komentare