To je to što me zanima!

Sklepao skelu od dasaka da bi popravio dijelove manje kuće

Vlasnik kuće u Starim Mikanovcima očito je imao problem s iznajmljivanjem prave građevinske skele, pa je izgradio svoju od raznih dasaka. Baš i ne ulijeva povjerenje
Vidi originalni članak

Iskreno, smiješno mi je kako je čovjek od letvi "sašio"  građevinsku skelu. Ne ulijeva sigurnost, imam dojam da bi se svaki tren mogla urušiti, rekao nam je čitatelj 24sata koji je u petak u Starim Mikanovcima kraj Vinkovaca snimio fotografiju. Riječ je o privatnoj kući a vlasnik je prostore iznajmio pekari i piceriji. Obnavlja fasadu.

- Valjda nije imao novca za pravu građevinsku skelu pa se snašao s onim što je imao - kaže čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • UjakRamiz 14.04.2012.

    Pa ne smiješ takvu skelu napravit na javnoj površini ,čak više ni nedaju zidarima one željezne što se šarafe ,nego moraju biti ove nove u elementima šta se spajaju

  • FomaFoma 13.04.2012.

    slone, budi sretan da mu nekave biserne glave ne navale za vrat i sl. bas si slon samo idi okolo i slikaj ljudsku muku . . . . ..

  • mjm 13.04.2012.

    A koliko skela ima u Hrvatskoj da su sigurne i sa atestima daj nemojte sra..................i u mojem gradu od 50000 stenovnika i bar 20 građevinskih obrtnika nema ni jedan pravu skelu,a da bar nije 20 g stara a kamoli da je ispravna za rad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare