To je to što me zanima!

Škoda mu se zapalila u vožnji, vozač je uspio izaći na vrijeme

U petak oko 9.50 na izlasku sa zagrebačke obilaznice pokraj Buzina, zbog kvara na električnim instalacijma zapalio se automobil. Vatrgoasci su ugasili zapaljeni auto
Vidi originalni članak

Prolazili smo i vidjeli auto kako gori. Uplašili smo se da netko nije još u autu i da je ozbiljnije ozlijeđen, ali onda smo vidjeli vozača izvan vozila kako pokušava ugasiti požar - kazao je čitatelj koji je u petak ujutro snimio Škodu Fabiju u plamenu. Zapalila se u vožnji na zagrebačkoj obilaznici kraj Buzina u petak oko 9.50. 

 Vozač je na vrijeme izašao iz automobila te je počeo gasiti požar ručnim aparatom za gašenje, no ipak je u pomoć morao pozvati vatrogasce. Iz zagrebačke Javne vatrogasne postrojbe izvijestili su da se auto zapalio zbog kratkog spoja na električnim instalacijama. Požar su ugasli oko 10.20. U nezgodi, na sreću, nitko nije ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Velečasni 1 15.08.2012.

    Nije FIAT ? Kako to? Tu su neki laprdali da samo talijani i francuzi gore.Ostali su mrtvi-hladni.

  • vitaminix 13.08.2012.

    "Prolazili smo i vidjeli auto kako gori. Uplašili smo se da netko nije još u autu i da je ozbiljnije ozlijeđen..." I? Što ste vi poduzeli, izvadili mobitel i slikali, niti ste zvali vatrogasce ili čovjeka pitali za pomoć, ali bitno da ste se vi uplašili.

  • BestAnswer 13.08.2012.

    Grozno! Jedva skupiš neke novce i sve izgori, e to je peh ili možda ne stručni električar

Komentiraj...
Vidi sve komentare