To je to što me zanima!

Školarca udario automobil na pješačkom prijelazu u Zagrebu

Čekali smo tramvaj na stanici i čuli smo nekakav udarac, kaže svjedok nesreće. Dijete koje je na zebri udario automobil, prevezeno je u Klaićevu bolnicu u Zagrebu.
Vidi originalni članak

Automobil je naletio na dijete koje je prelazilo cestu na pješačkom prijelazu na križanju Savske i Veslačke ulice u Zagrebu u petak nešto iza 12 sati.

- Čekali smo tramvaj na stanici i čuli smo nekakav udarac. Okrenuli smo se i vidjeli da klinac leti po zraku -  javio nam je čitatelj Mario. Nakon toga on i prijatelj su pozvali hitnu koja je došla za 10-ak minuta. Policija je slučajno naišla iz suprotnog smijera. Čitatelj nam je rekao i kako je dijete već na ruci nosilo langetu.

- Auto nije jako brzo vozio  - dodao je čitatelj.

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su nam da se nesreća dogodila te da je školarac prevezen u Klaićevu bolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Crojach 10.10.2013.

    Taj prijelaz je u najmanju ruku odvratan. Nalazi se između dva semafora i ekipa se tu uredno zaleti da se uvuku prije tramvaja i nastave prema Novom Zagrebu ili Selskoj ulici. Ima puno takvih križanja (sličan prijelaz je ispod mog prozora u Maksimirskoj i svaki dan se tamo čuje škripa guma jer ljudi ignoriraju oznakau pješačkog prijelaza). Treba samo malo sporije voziti i svugdje se stigne bez problema

  • rollingstone1 13.09.2011.

    Taj pješački prelaz je konstantno pod nekakvim incidentima. Ne znam tko je uopće postavio tamo zebru, u mraku ili sjeni nadvožnjaka. Pješaci od tramvaja iz smijera centra ne vide ništa, svi automobili se voze tom žutom trakom , ukratko totalno neprihvatljivo rješenje. Prometni veleumovi aktivirajte se.

  • amim 10.09.2011.

    nije uopšte bitno di je prelazio mi svi trebamo da pazimo na djecu

Komentiraj...
Vidi sve komentare