To je to što me zanima!

Kamionom punim kamena sletio je u kanal i ostao u zraku

Vozač kamiona s prikolicom nije se držao sredine prometnog traka na cesti Lipik-Kutina. Kotačima je zahvatio bankinu pa se zabio u betonski most i sletio u kanal...
Vidi originalni članak

Vozač je lakše ozlijeđen, potvrdila je Policijska uprava požeško-slavonska. U ponedjeljak oko 7.30 sati vozio se županijskom cestom između Kukunjevca i Gaja, od Lipika prema Kutini. U blagom zavoju kraj mosta preko rijeke Bijale izgubio je nadzor nad kamionom  s prikoliocom. Bio je pun kamena. Kotačima je zahvatio bankinu pa je udario u betonski most. Vozilo se zanijelo te je sletio u kanal kraj ceste, a kabina je ostala u zraku.

- Sav se kamen rasuo - rekao nam je jedan od čitatelja 24sata koji su snimili nesreću. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zemil 06.05.2011.

    nadam se da ti je otac ok., ali da se sva ta ekipa iz kamena vozi kao manijaci i kao da su sami na cesti to stoji!!izmicao se kamionu?..ha,,a sto se autima ne izmicu, nego ih guraju na sami rub ceste...,molim te...!!svaki dan sam na cesti, i susrecem se sa njima, ali jednostavno nemaju ni malo osjecaja za ostale sudionike prometa!

  • user_102377 05.05.2011.

    ova izjava nije točna... moj otac se izmicao kamionu koji mu je išao u susret tako da se nebi s njim sudario s retrovizorima pa ga je zahvatio bankinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare