To je to što me zanima!

Snašao se: U naplatnu kućicu zavukao se kroz maleni prozor

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zbog blokade u sustavu nekoliko sati se u naplatne kućice u Lužanima nije moglo ući kroz vrata. Blagajnika kvar nije omeo pa je na glavu kroz prozor ušao u kućicu
Vidi originalni članak

Čekali smo na naplatnoj kućici dvije do tri minute, a onda su se pojavili blagajnici. Vrtjeli su se prvo oko vrata, a potom se, na naše iznenađenje, jedan od njih u kućicu uvukao kroz prozorčić, kazao nam je čitatelj. 

Blagajnikov neobičan ulazak na radno mjesto fotografirao je na naplatnoj kućici u Lužanima. Morao je pomaknuti svoj kombi kako bi blagajniku dao prostora za manevar.

- Bilo je smiješno i svakako mu nije bilo zgodno. Malo me je zatekao, ali tako je to kad radiš. Svakakve te nezgode mogu snaći pa je najvažnije da se i ti u tome snađeš - pohvalio je čitatelj zaposlenika HAC-a.

Iz Hrvatskih autocesta kažu kako je za nezgodu kriv kvar sustava tehničke zaštite

- Sustav je bio blokiran od devet sati do podne. U tom vremenu zaista nije bilo moguće otvoriti ni jedna vrata na naplatnim kućicama. Jedini način da se korisnicima naplati cestarina bio je, zapravo, taj ulazak kroz prozor naplatne kućice - objasnila je Andrea Haleuš, koordinatorica za odnose s javnošću HAC-a.    




Idi na 24sata

Komentari 58

  • svanuće 12.03.2014.

    Čestitam na osvojenih 200 kn,i pitam koliko je od toga dobio snalažljivi djelatnik.?

  • MarijaJurić 11.03.2014.

    parola snađi se..

  • reley 11.03.2014.

    Na isti ovakav način kod nas se neki uvlače direktoru u ono na čemu sjedi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare