To je to što me zanima!

Srušio se u tramvaju, liječnici su ga oživjeli nakon 10 minuta

U srijedu oko 10 sati u Ilici stao je tramvaj kraj Likovne akademije u Ilici. Dojurilo je vozilo Hitne pomoći iz kojeg su u tramvaj pohitali liječnici. Počeli su ga oživljavati...
Vidi originalni članak

Borba za njegov život činila se dugom kao vječnost. Oživljavali su ga desetak minuta, rekla nam je Laura, čitateljica koja je u srijedu snimila fotografije spašavanja čovjeka kojem je pozlilo u tramvaju koji je vozio prema Trgu bana Jelačića. 

- Prolazila sam kraj Likovne akademije. Tramvaj je stajao. Dojurilo je vozilo Hitne pomoći. Liječnici su odmah uletjeli u tramvaj i počeli oživljavati čovjeka. Iznijeli su ga vani, na zrak. Nakon desetak minuta bilo je vidljivo da je čovjek živ. Stavili su ga u vozilo i žurno ga odvezli u bolnicu. Svaka čast liječnicima, stvarno su se vrhunski potrudili da bi spasili još jedan život - kaže Laura. 

U Zagrebačkom električnom tramvaju rekli su nam da je zbog pružanja medicinske pomoći putniku, u tramvaju linije 11, kod Britanskog trga, kratko vrijeme bio zastoj, te da su  tramvajske linije 1, 6 i 11 prometovale preusmjereno, Jagićevom i Jukićevom ulicom. Kasnije su vraćeni na uobičajene trase.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • fulex 17.10.2013.

    ovako amerika prodaje novine .Sto je to dobro doslo u ovu jebenu drzavu?iz nama velikih zemalja ljudi moji!!!!!!!!!!!!

  • REVOLUCIJA2013 17.10.2013.

    ovako da netko moje snimi dok je na podu ,polomio bi mu sve ruke da bi trazio 6 mjeseci pomoč da ga netko nahrani,,,

  • bbbdado 17.10.2013.

    Svaka čast da su pomogli čovjeku , lako za slike

Komentiraj...
Vidi sve komentare