To je to što me zanima!

Stan u Zagrebu skroz izgorio: Ozlijeđeni žena te vatrogasac

Požar je buknuo na devetom katu zgrade u zagrebačkim Gajnicama u srijedu oko 15.20. Neslužbeno doznajemo da je žena spavala u stanu. Prevezli su je u bolnicu
Vidi originalni članak

Strašno. Plamen je gutao stan na devetom katu. Stigli su vatrogasci i počeli gasiti požar. Tako su požar stana u zagrebačkim Gajnicama opisali brojni čitatelji 24sata. 

Oko 15.20 sati vatrogasci su dobili dojavu o požaru u stanu na devetom katu u stambenoj zgradi kraj placa. U vrijeme dok je požar buknuo u stanu je spavala gospođa (62). Hitna pomoć odvezla ju je u bolnicu.  

Susjedi kažu da je riječ o starijoj gospođi koja živi sa sinom. Pri gašenju je na jednog vatrogasca (49) pao ormar i ozlijedio mu ruku. I ženu i vatrogasca prevezli su u bolnicu Sveti Duh.

Stan je u potpunosti izgorio. Iako su vatrogasci ugasili vatru, zbog dima još uvijek dežuraju, a stanare ne puštaju u zgradu dok se situacija u potpunosti ne dovede pod kontrolu.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • user_80098 13.10.2013.

    vidim ja da je najlakše nekima samo uzet mobitel posnimit malo i poslije sr...t po onima koji se istinski trude da odrade svoj posao,Serge nemam pojma čime se baviš,bilo bi dobro da to i napišeš pa da malo i tvoj posao prokomentiramo,ako misliš da je jednostavno polagat vatrogasne cijevi do zadnjeg kata,ulazit u stan a znaš da te iza tih vrata može svašta dočekati,jesi li ikad bio u zadimljenom prostoru bez ikakve orijentacije,mišliš da je onom vatrogascu u košari na 30 metara lako,e moj prijatelju možda ti to sve znaš ali evo razmisli si malo,a i nadam se da si ti u svom poslu savršen,bar tak pametno i nadobudno zvučiš.

  • šiš 12.10.2013.

    Užas,ne znaš šta je gore vatra ili voda.

  • MajaHodak 12.10.2013.

    Ne bi željela komentirati što se tamo događalo jer ne znam, ali @Serge otkud vam pravo nazvati bilo koga problematičnim!!?? Umjesto da se ovdje prepirete tko, što i kako radi mogli bi za promjenu učiniti i neko dobro djelo pa na bilo koji način pomoći obitelji kojoj je vatra progutala CIJELI ŽIVOT !!! Kada bi u svima nama bilo samo malo više ljudskosti !!! Ljudi moji nesreća se može i vama dogoditi i zamislite da umjesto da vam netko pomogne još vas nazove problematičnim iz svoje tople foteljice... Vjerojatno ste vi Serge Svetac kad imate obraza pisati ovakve komentare.

Komentiraj...
Vidi sve komentare