To je to što me zanima!

Stanari božićno drvce ostavili nasred pješačke zone u centru

Čitatelji 24sata snimili su drvce koje su stanari Gajeve 7 u središtu Zagreba ostavili ne mareći hoće li smetati sugrađanima. Mogli su ga ostaviti u dvorištu, ali nisu...
Vidi originalni članak

Oni su gospoda, pa kaj se oni imaju petljati s običnim drvcem. Ostavili su ga ispred Gajeve 7, nasred pješačke zone i briga ih, rekao nam je čitatelj 24sata koji je snimio božićno drvce koje su stanarii Gajeve 7 ostavili u četvrtak oko podne na mjesto koje uopće nije prikladno za tu vrstu otpada.  

- Mogli su ga ostaviti u svoje dvorište i pozvati neku gradsku službu da ga preuzmu ili ga odnijeti autom. Prolaznici se popikavaju o drvce  - dodaje čitatelj ogorčen nekulturom svojih sugrađana. Mogli su, kaže, obavijestiti Čistoću ili Zrinjevac. U Čistoći su rekli da su za drvca zaduženi kolege iz Zrinjevca, koje brinu o zelenim površinama. 

- Stanari su nas mogli obavijestiti da imaju bor kojeg treba ukloniti iako Zrinjevac prvenstveno uklanja božićna drvca sa zelenih površina. U svakom slučaju poslat ćemo naše djelatnike - rekli su nam u Zrinjevcu. Dodaju da za eventualna upozorenja ili kazne neodgovornim stanarima može uputiti jedino komunalni redar. Čitatelj je potvrdio da su djelatnici Zrinjevca pokupili drvce oko 12.30. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • drug Tito_1 12.01.2012.

    valjda je mislio da je u svom selu u BIH...

  • ćeprolje 12.01.2012.

    Koja stoka živi u centru Zagreba - mora da su posavci

  • MAX 2010 12.01.2012.

    A mogli su ga nositi do kompostišta u Markuševac ?! Dakle možda je odvoz mogao u toj zoni biti organiziran solidnije. pa zatim pada li kritičarima na pamet da je možda odložen uz zid (gdi drugo?) a nekom se šutalo ili žurilo pa zapeo , pa u srdžbi gurnuo tu, kraće nije kritika radi kritike poslovica:ispeci pa reci ! promisli

Komentiraj...
Vidi sve komentare