To je to što me zanima!

Štede prostor, pa su radijator postavili gore, visoko na zidu

U Riječkom bolničkom centru na odjelu kirurgije pacijente je nasmijao radijator, no malo ih je ipak i preplašio jer postavljen na zidu iznad stolaca u čekaonici
Vidi originalni članak

Čekala sam na pregled i primjetila radijator visoko na zidu. Počela sam se smijuljiti, a ostalima u čekaonici nije bilo jasno što mi je smiješno. Upitala sam ih pa zar ne vide da im je radijator iznad glava i tek su ga tad primjetili. I njima je bilo smiješno kako u bolnici štede prostor. No malo su se i zabrinuli shvativši da im teški radijator visi iznad glave - kazala nam je čitateljica koja je snimila fotografiju u Riječkom bolničkom centru na odjelu kirurgije glave.

Domišljati majstori su postavivši radijator visoko na zid ostavili prostora i za stolice u čekaonici. No pitanje je koga grije taj radijator s obzirom da toplina odlazi gore, a radijator je već visoko i je li u čekaonici zimi hladno.

- Taj radijator je tamo vjerojatno već godinama jer je to stari, teški radijator. Možda je to novi patent i tako oni na katu iznad imaju podno grijanje  - dodala je čitateljica kroz smijeh. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tino1 25.10.2012.

    a bogami se ljudi svemu smiju ali ovi su radijatori postavljeni sasvim uredu pretpostavljam da je ovo slikala plavuša

  • rezucka 18.10.2012.

    dobra ideja za male stanove,ekonomično................

Komentiraj...
Vidi sve komentare