To je to što me zanima!

Štefica vas zove da napravite super čestitke za drage žene!

Redakcija 24sata objavit će najoriginalniju čestitku za Dan žena kao dio karikature Nika Titanika s njegovom Šteficom. Najbolju poruku ćemo i nagraditi, stoga krenite!
Vidi originalni članak

Nemojte da nas predsjednik opet mora kuditi da smo lijeni. Zasučite rukave, smislite najoriginalniju čestitku za Dan žena. Nemojte biti zbunjeni kao HNS koji ne zna hoće li izaći iz vladajuće koalicije ili neće. Ne dopustite da vaša mašta bude mrtva kao Plan 21 (kako reče Ivan Jakovčić). 

Upregnite svoje sive ćelije, rasplešite maštu, oslobodite iskrenost i duhovitost, neka vam zatitra srce, budite originalni. Naoštrite olovke, umočite pera, ali u tintu, mobitele u ruke! 

Redakcija 24sata objavit će najoriginalniju čestitku za Dan žena kao dio karikature Nika Titanika s njegovom Šteficom. Autorica ili autor najbolje čestitke dobit će i vrijednu nagradu! 

>>> Poruke šaljite na 099 224 24 24, ili mailom na reporter@24sata.hr.  Obavezno navedite ime, prezime, adresu stanovanja s naznakom za "Dan žena". 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Žac 06.03.2013.

    Štefy!!! I...... Štefice!!! I... Štefika!!!! I trast ju!!!!!

  • Hasenfefer 05.03.2013.

    Jel ove moje kokoši rade. Mislim kad već šaljem mene golog umjetnička fotografija (zabrana gledanja samo svećenicama. i to Vam je za dan žena, da me ne bi posle gnjavile. Štel sam reči da poklone božične za Vas imam koze jedne i koji luzer. A to kaj niste došli sami ste si krivi.

  • dejosk 04.03.2013.

    Da je zena dobra i Bog bi ju imao :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare