To je to što me zanima!

Sudarili se automobil i motor, motociklist odvezen u bolnicu

Kod Zaprešića sudarili su se motociklist i automobil. Motociklista je odvezla Hitna pomoć u bolnicu. U drugom sudaru automobila i taksija u Zagrebu nema ozlijeđenih
Vidi originalni članak

U zaprešićkoj Ulici bana Jelačića sudarili su se motor i Peugeot u ponedjeljak oko 15.15 sati. Motociklist (40) je ozlijeđen i odvezen u bolnicu.

- Sudarili su se kod hipodroma Trajbar, u okolici Zaprešića. Kad sam prošao, motociklista su na nosilima stavili u vozilo Hitne - rekao nam je čitatelj koji je fotografirao nesreću.

U sudaru dva automobila i taksija nema ozlijeđenih.

Na križanju zagrebačke Savske i Prisavlja u ponedjeljak oko 21.30 sati sudarili su se taksi, Peugeot i Renault. Vozač Peugeota (35) ušao je u suprotni smjer, udario u taksi koji se pritom sudario s Renaultom.

- Peugeot se sudario s taksijem na križanju za Cvjetno naselje. Vozač Peugeota je ležao bez svijesti i promet je bio blokiran - kazao nam je čitatelj koji je fotografirao nezgodu.

Iz zagrebačke policije neslužbeno doznajemo da se motociklist u Zaprešiću ozlijedio i da ga je Hitna odvela u KB Sveti Duh, a u sudaru u Savskoj nije bilo ozlijeđenih i promet je bio u zastoju pola sata. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ellllla 08.04.2014.

    a kaj taxi nije automobil .. ?

  • ッi シ 08.04.2014.

    bas prije par dana na vijestima pazite motori..a sad vec sudari.. bilo tko da je kriv uvijek se treba cuvati pogotovo na motoru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare