To je to što me zanima!

Peugeotom pretjecao traktor koji je skretao pa ga udario

Vozač traktora nije pazio dok je skretao ulijevo u petak kraj Nove Gradiške. Peugeot ga je kasno počeo pretjecati, pa su se sudarili. Traktor je sletio u kanal...
Vidi originalni članak

Vozio sam kćer na kontrolu u petak  oko 8 sati. U prolazu sam u naselju Mašić blizu Nove Gradiške vidio sudar Peugeota i traktora. Peugeot je pretjecao traktor i sudarili su se. Traktor je sletio u kanal. - rekao nam je čitatelj Davor koji je snimio fotografije.

- Traktor nije bio registriran i tehnički ispravan. Vozač Peugeota (31) prekasno je počeo pretjecati traktor. Vozač traktora (19) je skrenuo u lijevo, ali nije vodio računa o vozilu koje je počelo pretjecati. Sudarili su se, a traktor je sletio u kanal. Vozači se nisu ozlijedili, kao ni putnici koji su se vozili u Peugeotu. - rekli su nam iz policijske uprave brodsko-posavske. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vida 121 06.09.2011.

    ko god je ovo napiso pola ovog nij istina

  • DinoMarkač 29.08.2011.

    Ja mislim da je vec dosta tih nesreca sa traktorima....meni je nedavno poginuo najbolji frend zbog traktora....policija bi trebala malo vise obratiti pozornost na te traktore s kojima je sve vise problema....-.-"

Komentiraj...
Vidi sve komentare