To je to što me zanima!

Supružnike razveselio plavi slak, koji cvate samo jedan dan

Moja Ljubica žarko se htjela slikati s njenim lijepim cvijetom, a ja sam joj želju morao ispuniti, kaže gospodin Ivan iz Novalje koji sa suprugom redovito čita 24sata
Vidi originalni članak

Moja supruga konačno je dočekala da u svoj svojoj raskoši procvjeta naš plavi slak. To je zanimljiv cvijet jer cvate samo jedan dan. Otvara se rano ujutro, a poslijepodne, kad se pojača sunce, latice se skupe.  U tome je njegova ljepota, objašnjava čitatelj Ivan Barićević koji je suprugu s ukrasnom penjačicom fotografirao ispred obiteljske kuće u Novalji

Osim što je velika zaljubljenica u cvijeće, Ljubislava je, kako pokazuju fotografije, zaljubljena i u 24sata, napominje: 

- Svako jutro moja Ljubica jedva dočeka da ugleda nove cvjetove u našem vrtu, ali i da u obližnjem kiosku kupi najnoviji broj omiljenih novina - objašnjava Ivan koji je, kao i supruga, naš vjerni čitatelj. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • marijaterezija2 02.11.2013.

    Još uvjek imam slak za koji mi je sjeme dala pokojna baka

  • miha-m 01.11.2013.

    Zanimljiv pokušaj kako dobiti 1000kn od 24sata. Slikati se sa novinama u ruci. Vrlo prozirno i smiješno. Inače takav plavi slak imam i ja u dvorištu na više mjesta i raste i širi se svake godine. I u mome kraju ga smatraju korovom.

  • HRVATSKA OLUJA 30.10.2013.

    zanimljivo :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare