To je to što me zanima!

Svaka jača kiša poplavi glavnu cestu u Marčeljima kod Rijeke

Cesta pod vodom u zadnjih godinu dana stvara ozbiljne teškoće vozačima. Svaka kiša poplavi prometnicu kroz Marčelje u općini Viškovo jer nema odvodnju oborina
Vidi originalni članak

Strašno je. Problem se nikako ne rješava. Već godinu dana najmanje, svaka kiša poplavi cestu, a vozači na svoju odgovornost voze, rekao nam je David Vukelić, razočarani čitatelj koji živi u Marčeljima, u općini Viškovo iznad Rijeke. 

Tako je bilo i utorak dok je kiša padala. U Općini Viškovo, u Odjelu za održavanje komunalne infrastrukture i objekata, kažu da su upoznati s problem te prometnice u Marčeljima. 

- Cesta nema riješen sustav odvodnje oborinskih voda. Pokušali smo napraviti upojni bunar, koji bi primao oborinske vode. No, problem su vlasnici privatnih čestica na kojima bi se bunar mogao napraviti. Planom je predviđena rekonstrukcija te ceste a time bi se riješio i problem odvodnje. No o tomu odlučuju Županijske ceste jer je cesta kroz Marčelje županijska cesta - rekli su nam u općini Viškovo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ftpmget 05.12.2012.

    i naravno, "U Općini Viškovo, u Odjelu za održavanje komunalne infrastrukture i objekata" lopticu prebacuju dalje...na zupaniju ili gdjegod, samo ne na sebe...i tako su i ovaj mjesec zaradili svoju drzavnu placu...mirovinski staz ide...placica takodjer...u principu odlicno

  • gdejepecat 04.12.2012.

    Nema odvodnju oborina kad je cijelo naselje izgrađeno divlje i neplanski.

Komentiraj...
Vidi sve komentare