To je to što me zanima!

Sve su 'skinuli' s privezanog bicikla, vlasniku je ostao okvir

Muškarac je svoj bicikl ostavio zavezan za tramvajsku stanicu u Ozaljskoj ulici u Zagrebu. Kada se vlasnik vratio imao je što vidjeti, svi dijelovi bicikla su nestali
Vidi originalni članak

Išao sam na posao. Vidio sam bicikl, odnosno samo okvir bicikla koji je zavezan za tramvajsku stanicu. Lopovi su sve odnijeli sa njega, kotače, sjedalo, guvernal. Ostavili su samo okvir, pedale i lanac. Izgleda da su lopovima trebali dijelovi za bicikle, rekao  je Marijan, čitatelj 24sata, koji je u ponedjeljak oko 11 sati u Ozaljskoj ulici u Zagrebu snimio fotografije.

Kako bi spriječili krađu bicikla, policija savjetuje da se zapišu dijelovi bicikla i da se fotografira bicikl. Za zaključavanje bicikla preporučuju spiralnu ili čeličnu sajlu s lokotom, i najvažnije da se bicikl ne ostavlja bez nadzora. Ukoliko vam ukradu bicikl, krađu prijavite u najbližoj policijskoj postaji, a na internetskim oglasnicima i forumima ostavite njegov detaljan opis i fotografiju, savjetuju iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Marrac 22.12.2011.

    Ma bar covjek ima od necega krenuti sa slaganjem novog..nisu sve odnjeli...

  • Foxx_1 21.12.2011.

    Taj bicikl tj. okvir od bicikla stoji već mjesec dana na tramvajskoj stanici- Nehajska,ako ne i duže. I tko god se vozi tim putem ili svakodnevno čeka na stanici tramvaj zna da je to već stara priča.

  • UjakRamiz 20.12.2011.

    Ma joj ljudi to je samo trik , stavili ramu zaključali i fotografirali ,da završi u 24 sata , ko bi usred zagreb šarafio ,,, pa stim ima posla bar sat vremena ak ne i više

Komentiraj...
Vidi sve komentare