To je to što me zanima!

Svi su bježali od glisera u plamenu na benzinskoj crpki

Slovenski državljanin točio je gorivo u svoj gliser na rivi u Krku u srijedu oko 19.30. Iskra i pare iz spremnika zapalile su plovilo uz crpku. Nastala je panika na rivi...
Vidi originalni članak

Ljudi su bježali u panioci. Gurali su se i trčali što dalje. Okrenuo sam se i primjetio dim. Gorio je gliser i to kraj benzinske crpke na rivi u Krku, rekao nam  je čitatelj 24sata koji je u srijedu oko 19.30 snimio fotografije.  

Prolaznici su se razbježali zbog straha od eksplozije.  

- Muž i žena pokušavali su spriječiti veću katastrofu. Gasili su požar ručnikom. Njihova kćer pobjegla je na sigurno. Vlasnik je uspio ostati pribran. Primjetio je crijevo za vodu. Uzeo ga je i njime počeo gasiti vatru, Uspio ju je ugasiti za tri minute. Rizik katastrofe zbog točenja goriva učinio je tih nekoliko minuta paklenima za sve prolaznike - kaže čitatelj 24sata. 

.- Vlasnici broda su slovenski državljani. Požar je planuo dok je točio gorivo u spremnike plovila. Uzrok je iskrenje - pojasnili su nam iz Policijske uprave primorsko-goranske županije.   Nitko nije ozlijeđen. Šteta je oko 1000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare