To je to što me zanima!

Tipkala poruke u vožnji pa se ostala klackati autom na mostu

Strana državljanka vozila se u unajmljenom Opelu Pagom. Nije pazila pa je gotovo sletila s mosta u Dinjiški. Jedva je izašla iz auta koji je gubio ravnotežu na rubu
Vidi originalni članak

Kupao sam se blizu mostića u Dinjiški na otoku Pagu. Primjetio sam auto kako s dva kotača 'visi' s mostića. Stala je na knap. Auto je jedva održao ravnotežu.  - ispričao nam je čitatelj 24sata koji je u ponedjeljak snimio fotografije auta na mostu.

Ubrzo su se okupili mještani i  prolaznici koji su pozvali vučnu službu.

- Žena je uspjela izaći iz automobila. Rekla mi je  da je tipkala na mobitel dok je vozila  i nije pratila kuda prolazi. Iskreno, ovakva nezgoda bila je samo pitanje vremena. Ovo je grozan most, vrlo uzak i bez ograde - kaže čitatelj.

Jedan od mještanina također nam se javio. 

-  To se dogodilo negdje oko 18 sati. Žena je krenula iz slijepe ulice. Zapela je automobilom na uskom mostiću bezu ograde.  Došle su čak dvije vučne službe, a pauk je na kraju morao podići automobil - rekao je D.B., čitatelj 24sata. Privatni pauk podigao joj je auto. Nitko nije ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_32967 04.08.2011.

    dakle nema tog auta koji švabo može napravit i žena nemože zajebat' :)

  • user_32967 04.08.2011.

    kaj nije skršila, pogledaj bolje prednji dio auta je u potpunosti naslonjen na betonski blok, a tu je samo stao, pitaj boga na koliko mjesta je podvozje izvijano...

  • targus 03.08.2011.

    Teta je imala ludu sreću, kaj ga nije skršila. A i sebe...

Komentiraj...
Vidi sve komentare