To je to što me zanima!

Traktor se prevrnuo na pločnik i skoro je 'pokosio' dječake

Sl. Brod: U križanju je vozač izgubio nadzor nad traktorom, koji je pao na pločnik gdje su stajala dva prijatelja. Dječaci su se bacili na travu i tako se spasili
Vidi originalni članak

Traktor s kamionskom prikolicom u kojoj je bilo natovareno 12 tona kukuruza prevrnula se u ponedjeljak oko 14.30 sati na križanju u mjestu Slobodnica u blizini Slavonskog Broda. Traktor je umalo 'pokosio' i dva dječaka koja su stajala na samom križanju.

- Poslala sam sina u trgovinu. Vraćao se kući i gurao svoj bicikl pokraj sebe te pričao s prijateljem. Odjednom se kraj njih stvorio traktor i počeo se prevrtati. Jedino čega se dosjetio u strahu je bilo baciti se na travu kraj pločnika. Tako je i napravio. Pustio je bicikl i bacio se - ispričala je J. L., majka desetogodišnjeg dječaka koji je izbjegao tragičnu nesreću. Dječak je u šoku. Njegov bicikl u potpunosti je zgnječen.

Dječak je nasreću na vrijeme upozorio i svog prijatelja (8) na opasnost, te se i on uspio spasiti.

Prikolica se na kraju odvojila od traktora i pala na cestu, a 12 tona kukuruza rasulo se po cesti. Traktor je udario u pločnik gdje su bila dva dječaka. Od policije smo doznali kako je vozač traktora skrivio nesreću.

- Vozač (22) prebrzo je vozio kroz naselje. U križanju je htio skrenuti u desno, ali zbog prevelike brzine je izgubio nadzor nad traktorom i prikolicom. Muškarac je zadobio lakše tjelesne ozljede - rekli su nam u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • DJDJ_1 12.10.2011.

    kao sto rekog prikolica "rudo" prebila traktor zbog velike brzine i eto..bio sam u pravu

  • gdejepecat 11.10.2011.

    Da ga nije kupio od poticaja nego od svog rada, možda bi ga više cijenio. Ovako... kupit će novi, bit će i poticaja i plavog dizela, i ucjena oko cijene, a sva dobit opet ide seljacima! Kao teško žive, a kad se daje u zakup državna zemlja, pobiše se tko će ju dobit! Hm..

  • IvanMatic_1 11.10.2011.

    istraga će pokazati o čemu se radi,nadam se da će biti objektivno.nemojmo nagađati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare