To je to što me zanima!

Traktorom je iz Njemačke do mora vukao kamp prikolicu

Porscheov traktor napravljen je 1958. godine. Ima pogon na sva četiri kotača pa tako lakše prolazi kroz polja. Nijemac se s njime zaputio na ljetovanje u Makarsku
Vidi originalni članak

Vidio sam na parkingu crveni traktor i kamp prikolicu. Na traktoru je bio pričvršćen čak i skuter. Imao je njemačke registracije. Muškarac je parkirao traktor i otišao u dućan. Nitko nije bio s njim. Traktor je savršeno izgledao. Mislim da je renoviran, rekao nam je čitatelj koji je u utorak popodne u Makarskoj fotografirao Porsche traktor.

Porscheov traktor napravljen je 1958. godine. Ima dizelski motor snage 35 konja koji mu omogućuju prolazak kroz polja ali može povući i kamp prikolicu. Tako se i jedan Nijemac zaputio sa svojim traktorom na ljetovanje u Hrvatsku.

U Bibinju turiste prevoze traktorom

- Prolazio sam cestom kad sam vidio traktor sa prikolicom. U noj su bili turisti i njihova prtljaga. Došli su do busa i krenuli se ukrcavati u autobus - rekao nam je čitatelj koji je u Bibinju nedaleko Zadra snimio turiste na traktoru.

- Od susjeda sam čuo da turiste prevoze traktorom jer su loše ceste. Također autobus ne može proći zbog preuskih cesti pa su se mještani sjetili da bi turiste mogli prevesti traktorom - dodaje čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ZMIJA1 27.07.2012.

    hahah kralj traktora

  • tatamlata 26.07.2012.

    Evo imam ja par americkih tablica, fali mi jos samo traktor :)

  • user_157286 26.07.2012.

    Traktor na slici nema prednji pogon i nije desetliećima vidio polja......

Komentiraj...
Vidi sve komentare