To je to što me zanima!

Tri automobila oštećena su u sudaru ispred Dječje bolnice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ispred zagrebačke bolnice u Klaićevoj u subotu u 10 sati sivi Hyundai sudario se s crvenim Seatom koji je potom udario u parkirani Peugeot. Lakše je ozlijeđen vozač
Vidi originalni članak

 U zagrebačkoj Klaićevoj ulici ispred bolnice u subotu u 10 sati sudarila su se tri automobila. Hyundai se sudario sa Seatom koji je od siline udara bio odbačen u parkirani Peugeot.

-  Seat je razbio i stupiće uz parking. Vozaču u Seatu se aktivirao zračni jastuk.  Kad je izašao, držao se za kičmu. Vjerojatno je lakše ozlijeđen - komentirao je  jedan od čitatelja. U PU zagrebačkoj kažu da će detalje znati nakon očevida.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 09.04.2014.

    Ništa čudno, jer tamo vozila stoje cijelom desnom trakom ispred bolnice pa tko ne zna, ide se uključivati u srednju traku....ne znam što se čeka sa izgradnjom podzemne garaže na Srednjoškolskom igralištu-zar Dječja bolnica nije zaslužila imati parkiralište? Ajmo Bandiću, ostavi se fontana i napravi nešto korisno za tu dječicu i njihove roditelje!

  • magaszag 06.04.2014.

    Križanje Kaćićeve i Klaićeve je crna točka godinama (nije ispred bolnice), pored Bauerove i Martićeve i još par ulica... Gradski ured za promet ne čini ništa da osigura takva mjesta....

  • reley 05.04.2014.

    U prometu vlada potpuno neznanje,anarhija i bahatost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare