To je to što me zanima!

Trogir: Na automobil u vožnji palo je stablo i zarobilo ženu

Nasreću, moj sinčić od dvije i pol godine, kojega obično u to doba vozim kući, tada nije bio u autu. Nije mi ništa i nisam ozlijeđena, rekla nam je vozačica Paulina (33)
Vidi originalni članak

Paulina Ilić (33) vraćala se u srijedu oko 16.30 sati kući s posla. Prošla je istom trasom kao i uvijek, preko mosta u Trogiru. Nikoga nije bilo ispred nje. A onda joj je odjednom na automobil palo stablo.

- Prepala sam se strašno. Nasreću, moj sinčić od dvije i pol godine, kojega obično u to doba vozim kući, tada nije bio u autu. Nije mi ništa i nisam ozlijeđena. Odmah sam javila suprugu da sam dobro. Bila sam zarobljena u autu desetak minuta. A onda sam se uspjela izvući kroz prtljažnik - rekla nam je šokirana Paulina.

- Bili smo u Kneževom dvoru kad je netko ušao rekavši da je na cestu palo stablo na auto. Moj suprug Mladen, inače liječnik, odmah je odjurio dolje ako nekome treba pomoći. Ali vozačice više nije bilo, vatrogasci su već počeli otklanjati granje. Rekli su nam da nije ozljeđena već je bila u potpunom šoku - kazala nam je Mendijana Pavić iz Trogira. 

Jak vjetar u srijedu je bacio i štandove i kućice u more. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • proffy 15.05.2014.

    nasreću?

  • AntonTrdić 15.05.2014.

    sve dobro proslo svi sretni i zadovoljni

  • LepoldMandic 15.05.2014.

    braco moj vise nish nije sigurno danas,naj bolje se ic na posao plivajuci al i to je sad problem kad su se pojavili vanzemaljici u nasem moru

Komentiraj...
Vidi sve komentare