To je to što me zanima!

Twingom u 'šoping': Izbjegla je sudar pa uletjela u trgovinu

Vozačica (35) nije pazila da vozilo ispred nje propušta pješaka koji je prelazio cestu. Kako bi izbjegla sudar skrenula je u lijevo i proklizala na mokroj cesti
Vidi originalni članak

Vozačica (35) Renault Twinga nije primijetila da automobil ispred nje propušta pješaka koji prelazi "zebru". Kako bi izbjegla sudar naglo je kočila i skrenula ulijevo. Zbog mokre ceste kotači su proklizali pa automobilom uletjela u obližnju trgovinu u četvrtak oko 18 sati u Zagrebačkoj ulici u Slavonskom Brodu. Nitko nije ozlijeđen.

Nedugo zatim zbog mokre ceste u istoj ulici sletjela su još dva automobila. Nasreću, ni u tim nesrećama nitko nije ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 25.05.2013.

    Ma i da nij ebilo sklisko ona ništa nije vidjela. Tuka.

  • reley 25.05.2013.

    Ne razumijem kaj su ljudi retardirani. Zašto ne drže razmak i ostave se mobitela u vožnji. Ovaj tjedan bilo je par udara u traktore na cesti,par udara u zadnji kraj na osobna vozila i sam znam za tri slučaja u Zagrebu. Drži razmak, nemoraš mu visjeti na guzici. Ako udariš odostraga kriv si jer nisi držao dovoljan razmak.Dobiš kaznu i još si moraš sam platiti trošak popravka auta.

  • gregor crna ovca 24.05.2013.

    zato treba biti posebno oprezan pogotovo nakon prve kiše koja padne

Komentiraj...
Vidi sve komentare