To je to što me zanima!

U frontalnom sudaru u blizini Osijeka ozlijeđeno troje ljudi

U Čepinskim Martincima u četvrtak oko 16 sati sudarili su se osobni automobil i dostavno vozilo. Troje ozlijeđenih je iz osobnog automobila. Prevezli su ih u bolnicu
Vidi originalni članak

U Čepinskim Martincima u blizini Osijeka u četvrtak oko 16 sati sudarili su se osobni automobil i dostavno vozilo. Od policije doznajemo kako je u frontalnom sudaru ozlijeđeno troje ljudi.

- Svi ozlijeđeni su iz osobnog automobila. Hitna ih je prevezla do bolnice Osijeku, ali još ne znamo o kakvim je ozljedama riječ - rekli su nam iz Policijske uprave osječko-baranjske. Dodali su kakao će više o okolnostima nesreće znati nakon očevida.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dr-os 21.10.2011.

    Gospodin u kasnim 40-tima je u kritičnom stanju zadržan na JIL-u KBC Osijek, dok su dvoje ostalih pacijenata pušteni na kućnu njegu sa lakšim tjelesnim ozljedama. Svi redom sa nagnječenjima rebara. Svaka pohvala ostalim sudionicima koji su stali pomoći ozljeđenima, te ih utoplili dekama do dolaska hitne pomoći.

  • dac11 20.10.2011.

    Zao mi je ljudi, zelim im brzi oporavak. No, ima moram ispraviti: nije Opca nego KBC Osijek... pa vi novinari nemate ni svih osam razreda osnovne

  • 20.10.2011.

    Sigurno nisu bili vezani !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare