To je to što me zanima!

U invalidskim kolicima pao je u potok sa četiri metra visine

Muškarac u invalidskim kolicima nije bio oprezan pa je u četvrtak oko 11 sati pao u samoborski potok i ozlijedio se. Odmah su došli vatrogasci, Hitna pomoć i policija
Vidi originalni članak

Bio je pijan. Upao je s četiri metra visine u potok Gradnu i to u središtu Samobora, malo poviše Muzeja, rekao nam je čitatelj koji je u četvrtak oko 11 sati snimio fotografiju. Ozlijedio je glavu, bio je krvav. 

- Bili smo pokraj baš taj trenutak. Sletio je kolicima i pao.Vatrogasci i Hitna pomoć odmah su došli a malo potom i policija - kaže čitatelj. Samoborski vatrogasci potvrdili su da je čovjek u invalidskim kolicima pao s četiri metra visine.

- Dečki su ga izvukli a onda ga je preuzela Hitna pomoć - rekli su vatrogasci.  U zagrebačkoj policiji potvrdili su da su pijanog 61-godišnjaka prevezli u bolnicu. Lakše je ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • zlatko 29.08.2012.

    ovaj se kuzi u metre ko marica u krivi k....

  • apoen 25.08.2012.

    zašto jadan, sam si je napravio nesreću i ozljede, što jadan ,u tim godinama, ponašati se kao ovaj 16 godišnjak , ajde molim vas......jadan je onaj koji danas nema jesti piti i nigdje spavati , ti su ljudi jadni a ne ovi koji su invalidi još se bahato ponašaju prema svojim životima, nek se ub..... ako mu ni do života ,ako ima familiu još i nju opterećivati, zar nije bilo dosta???????????????

  • apoen 25.08.2012.

    a stvarno ste jadni, oprostite, čovijek naletio ,uslikao, zvali su pomoć i sigurno da bi ga nagradiLA, prije svega ,da nije ta dotična osoba naletjela , vijest ne bi stigla na portal, a prije svega čovijek invalid, dobro se nasere da bi tako pijan pokle bez pratnje pokušao pri doma, ostala bin doma u kolicima ,uživala va hladovine i gledala porniće na portalu od raznih medija............eto tko voli nek izvoli

Komentiraj...
Vidi sve komentare