To je to što me zanima!

U lakšoj prometnoj nesreći ozlijeđeni beba i vozač (30)

Naš čitatelj kaže kako su nesreće na istom raskrižju česte jer ne postoji semafor. Vozačica Vectre je oduzela prednost Passatu, a na njega je naletio Peugeot
Vidi originalni članak

 - Oko 12 sati se čula buka i odmah smo znali da je prometna nesreća. Nedavno su postavili ogledalo, ali dok ne postave semafor, to će se stalno događati - kaže naš čitatelj Mateo iz Osijeka. 

Na raskrižju Kolodvorske i Kozjačke ulice sudarila su se tri automobila. Ozlijeđen je vozač Passata (33) i beba iz drugoga auta. 

U Policijskoj upravi osječko - baranjskoj kažu kako je vozačica Opela Vectre (54) oduzela prednost vozaču Passata, a na njega je onda naletio vozač u Peugeot Partneru (30). Srećom, ozlijede su lakše i nitko ostao na liječenju u bolnici. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • drug Tito_1 03.01.2012.

    manje lupat po gasu drugovi........

  • josipos_1 03.01.2012.

    Na ovom raskrižju Kolodvorske i Kozjačke ulice od kada se otvorila trgovina Emmezeta događaju se učestalo saobraćajne nezgode. Vozači koji idu iz pravca Emmezete prema gradu zaborave pogledati znak STOP i izlete na Kolodvorsku ulicu. Prema mojoj osobnoj procjeni (stanujem u blizini razkrižja) do sada je bilo preko 100 prometnih nezgoda. Sva sreća do sada nitko nije smrtno stradao. Pisali smo peticiju gradskim vlastima da postave semafor na raskrižju, ali netko se iz gradske vlasti samo našalio i postavio ogledalo kao da će to pomoći. Inače u Kolodvorskoj ulici dozvoljena brzina je 50 km/h, ali vozači preko ovog raskrižja navuku i do 100 km/h. Kada policija mjeri brzinu onda svi uredno voze 50 km/h, ali čim prestanu mjeriti brzinu vozači si daju oduška. Preko ovog raskrižja prelazi veliki broj djece koja idu u školu, te odrasli i djeca koji idu u crkvu. Nadam se da će se netko iz gradske vlasti napokon probuditi i odraditi svoj posao za koji je plaćen prije nego što neko dijete pogine. Semafor je jedino rješenje.

  • Mateo Fotak 03.01.2012.

    Hvala na ispravku. ***admin***

Komentiraj...
Vidi sve komentare