To je to što me zanima!

U sudaru dva auta jedan se od siline udarca okrenuo na bok

Kod Langovog trga u Zagrebu oko 13.40 sati sudarila su se dva automobila. Jedan se od udarca prevrnuo na bok. Srećom nitko nije ozlijeđen. Očevid je u tijeku
Vidi originalni članak

Išao sam od Ribnjaka prema Centru. Čuo sam snažan udarac. Pored nas je prošao Daewoo Tico s  udubljenom desnom stranom a na Langovom trgu tik do zebre ostao je automobil na boku, kazao nam je čitatelj koji je kod Langovog trga u Zagrebu oko 13.40 sati fotografirao nesreću.

Iz zagrebačke policije potvrdili su nam da su se oko 13.40 sati kod Langovog trga sudarila dva auta. U nesreći nema ozlijeđenih. Nakon očevida znati će se pojedinosti nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Angie5555 03.12.2012.

    pa kada je kiša, snijeg, led nema žurbe, samo polako. Bolje da budete živi, neko da se neko sr...e dogodi

  • drug Tito_1 02.12.2012.

    sa kojeg je brda ovaj sišao......

  • Crna_1 02.12.2012.

    Ne razumijem zasto se vozaci prave stalno pametniji od svih. Ako su upozorenja da su ceste skliske, da pada kisa, snijeg ... nebitno sto te da budu operzniji u voznji oni iopet po svome, kao da ce nekamo stici prije ako se ganjaju .. ne razmisljaju o posljedicama. Uvijek govorim da u prometu moras vise paziti na sve one oko sebe koji voze nego kako ti vozis!!! Masu puta se dogodilo da smo dečko i ja nastradali ne svojom krivnjom vec krivnjom onih drugih koji se voze kao da je cesta samo njihova !!! Sreća u nesreci što nitko nije ozlijeđen!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare