To je to što me zanima!

U sudaru dva automobila u Rijeci nije bilo teže ozlijeđenih

Vozač Nissan prešao je u suprotnu traku. Počeo je rušiti stupiće na nogostupu. Iza njega se vozio BMW koji je počeo kliziti. Zabio se u Nissan. Nema teže ozlijeđenih
Vidi originalni članak

Na Diračju u Rijeci u srijedu oko 8 sati sudarila su se tri automobila. Nitko od putnika i vozača nije teže ozlijeđen. Nissan je navodno prešao na suprotnu traku i počeo rušiti stupiće na nogostupu. Iza njega se vozio BMW koji je počeo kliziti. Zabio se bočno u Nissan.

- Stigla je i Hitna pomoć. Vozači automobila i putnice su bili u šoku, ali nitko nije teže ozlijeđen - kazala nam je čitateljica 24sata koja je fotografirala nesreću.

Iz riječke policije rekli kako su se na Gornjem Zametu, u Rijeci sudarila tri automobila. Intervenirala je i Hitna koja je ozlijeđene prevezla u bolnicu na Sušaku.

Nakon obavljenog očevida znat će se pojedinosti nesreće.

U sudaru tri automobila u Zagrebu zadobio lakše ozljede

Idi na 24sata

Komentari 1

  • PaxtonFettel 20.11.2013.

    ?? Nissan je presao na suprotnu traku izabio se u stupice, a BMW koji je bio iza njega je ocito njega pratio u suprotnu traku pa se zabio? Ili je mozda BMW lupio Nissan pa je ovaj otisao u suprotnu traku? Ne kuzim bas ovo al eto... to je 24 sata :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare