To je to što me zanima!

Uklonili dječje igralište, djeca se penju po starim spravama

Naselje je puno djece, a parkova za njih nema. Staro igralište trebalo je renovaciju, ali nije bilo u jako lošem stanju. Maknuli su ga nekoliko dana prije izbora u prosincu
Vidi originalni članak

Par dana prije izbora iz Vrbovca su uklonili dječji park, odnosno sprave, poravnali teren i obećali kako će na tom mjestu uskoro napraviti bolji park. No, do danas parka još nema. 

- Staro igralište nije imalo podlogu koja bi spriječila da se djeca ozlijede ako padnu, ali nije bilo u jako lošem stanju. Da su bar sprave maknuli. Ne, oni su ih stavili na hrpu i sad tamo stoje i djeca se penju po njima. Jako je opasno. Nadam se da netko neće pasti i razbiti glavu - kaže nam čitateljica, majka malog djeteta koje svakodnevno boravi u parku.

Čitateljica kaže da je nekoliko puta zvala općinu te molila da se bar sprave maknu, ako već nemaju novca za novo igralište. Čula je i da je na tom mjestu igralište trebao napraviti Konzum u sklopu akcije 'Vratimo djecu na igrališta', ali su odustali, a Grad nema oko 36.000 kuna koliko bi novo igralište koštalo.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tatamlata 05.06.2012.

    Mozda ce maknut tek kad neko dijete nastrada pod prevrnutom ljuljackom :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare