To je to što me zanima!

Uletio je s motorom u crkvu za vrijeme popodnevne mise

Na zagrebačkoj Trešnjevci u nedjelju u 19 sati muškarac je parkirao prednji dio motora u crkvu sv. Josipa. Otišao je u kafić i nije maknuo motor s ulaza
Vidi originalni članak

Ovo se ne viđa svaki dan. Bio sam poprilično šokiran ponašanjem gospodina koji je ostavio motor odmah na ulazu u crkvu. Prvo je motor parkirao tako da mu je prednji dio bio u crkvi. Svećenik mu je rekao da ga makne, pa ga je samo premjestio na ulaz. Ušao je unutra i bio svega pet minuta, valjda se samo na brzinu pomolio. Potom je otišao u obližnji kafić, a motor je i dalje bio na ulazu. 

Morali smo ga zaobilaziti, da bi uopće ušli u crkvu. Neki ljudi stvarno nemaju kulture - rekao je Branko, čitatelj 24 sata koji je snimio motor parkiran na ulazu u crkvu na zagrebačkoj Trešnjevci u nedjelju u 19 sati. Osim svećenika, muškarcu nitko drugi nije prigovorio.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Alexandar_1 16.08.2012.

    Evo moje teorije. Bog je poslao ovog čovjeka da se parkira sa svojim motorčićem ispred ulaza u crkvu tako da testira prave vjernike. Pravi vjernik će sačekati dotičnog gospodina i pokazati mu da se parkirao ispred ulaza u crkvu i da takvo što nije primjereno. Lažni vjernik (čitaj Balkanska seljačina koja sa mercedesom dolazi u crkvu iako stanuje svega dva bloka dalje i sa suprugom obučenom kao prostitutkom) će lupit nogom u tuđi motor i napravit štetu, Također je i spreman potući se ispred crkve tako da svi vide koliko je on spreman branit ono u što vjeruje - primitivizam.

  • maradonamario 14.08.2012.

    koja budala!!! ide se pojavljivati s takvim kršom u javnosti...

  • Veronica&Marcel 14.08.2012.

    No comment -.-"

Komentiraj...
Vidi sve komentare