To je to što me zanima!

Ulovio je soma težeg od sebe: 'To je san snova svakog ribiča'

Marko Cestar (27) je nakon pola sata borbe uspio izvući soma dugog 2,07 metara i teškog 73 kg: 'Pomislio sam da je štap zapeo, a onda sam shvatio da je velika riba'
Vidi originalni članak

Svaki put u ribolov idem s nadom.  Bilo je tu većih ulova, ali nikada ovakvo nešto. Ovo je san snova svakog ribiča, rekao nam je ribič od malih nogu,  Marko Cestar (27) iz Osijeka. 

Marko je u cik subotnje zore pošao s ocem i trojicom prijatelja u ribolov na Dravu. Riba je mamac twister zagrizla oko pet sati. Nakon pola sata, uz pomoć svoje ribičke ekipe, Marko je izvukao soma od 2,07 metara i 73 kilograma. 

Malo smo ostavili sebi, a ostatak smo podijeli. Glavu ćemo sačuvati za uspomenu, kazao je Marko čiji je ulov teži od njega za tri kilograma

Prvo sam pomislio da je štap zapeo, a onda sam shvatio da je velika riba. Borba je bila žestoka. Iz sekunde u sekundu, uzbuđenje i adrenalin sve su više rasli. Som je vukao prema samom dnu i vodi, ali na kraju se umorio, objasnio nam je mladić koji uživa u osjećaju trzanja ribe na štapu. 

Markovo oduševljenje ulovom dijele i njegova obitelj i prijatelji. Svi su mu čestitali i fotografirali se sa somom. Sretni su kao da su ga oni sami ulovili. 

- Malo smo ostavili sebi, a ostatak smo podijeli. Glavu ćemo sačuvati za uspomenu - kazao je Marko čiji je ulov teži od njega za tri kilograma.

Idi na 24sata

Komentari 160

  • VladimirPosavec 10.02.2015.

    pa dobro kada je ovaj som ulovljen??niti je sunčano niti je ljeto da može paradirati gol i u boksericama !!!!

  • dulama1 29.07.2014.

    svažka čast!

  • Amg 29.07.2014.

    svaka čast tarzane na ulovu ali mogao si bar majicu navuči znaš. bar za potrebe slikanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare