To je to što me zanima!

Vjetar srušio ogradu gradilišta i oštetio šest parkiranih auta

Jak vjetar praćen kišom puhao je u subotu navečer u Zagrebu. U zagrebačkom naselju Vrbani 3 vjetar je srušio ogradu na parkirane automobile. Nema ozlijeđenih
Vidi originalni članak

Puhao je jak vjetar, no nisam mogao vjerovati da može srušiti ogradu od dva metra. Cijeli red parkiranih automobila je stradao. Inače, ograda se nalazi kod gradilišta novog vrtića kod kojeg je gradonačelnik Bandić neki dan svečano položio kamen temeljac, rekao nam je čitatelj 24sata koji je u nedjelju oko 9 sati u Rudeškoj cesti u Zagrebu fotografirao nezgodu.

Iz Policijske uprave zagrebačke rekli su nam kako je dva metra visoka metalna ograda uslijed olujnog nevremena pala na šest automobila. Očevidom će se utvrditi nastala materijalna šteta. Nitko nije ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • StellaLily 19.04.2012.

    Baš me zanima tko ce im platiti popravak auta?! Vlasnici auta nisu imali srece,a oni koji su postavljali ogradu trebali su bolje obaviti svoj posao.

  • halo_bing 02.04.2012.

    Nije to prva ograda koja je pala u tom naselju... Ima još jedna, koja tamo stoji pune 4 godine, a iza nje nitko ništa ne radi. Ovu s fotke su stavili jedino kako bi bila bolja scenska slika za potrebe postavljanja kamena temeljca. Tek će se vidjeti da li će se osim ograde bilo što drugo izgraditi.

  • vbuhac2 01.04.2012.

    ma nema ovdje nikakve štete.možda 200 kn.nisu auti od papira.nije njima ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare