To je to što me zanima!

Usred sezone sjetili se raditi rivu u Raslini pokraj Šibenika

Zbog nove rive u Raslini zatvoren je prirodan tok vode. Sada kiša ne može normalno otjecati u more. Nevrijeme u ponedjeljak zamalo je poplavilo cijelo mjesto.
Vidi originalni članak

Pola sela je na brdu, a s ceste se slila sva voda od kiše. To sad ne može normalno otjecati u more i sve se nakuplja kod obale- rekao nam je čitatelj koji nam je poslao fotografije. On i nekolicina mještana žalili su se na gradnju nove rive usred turističke sezone jer se nalazi na mjestu s kojeg su mještani i turisti izvlačili brodove.

- Kada sam pitao izvođače radova imaju li kakvo rješenje za moguće poplave samo su mi hladno odgovorili kako ništa takvog nje predviđeno u projektu - objasnio je. Kaže kako sada mještani ne mogu izvlačiti svoje brodice dok slično mjesto za to u blizini ne postoji.

Iako se nismo složili s time, predsjednik mjesnog odbora Ivan Rajić već je prije dva tjedna krenuo sa radovima, no oni su stali jer nisu imali potrebne dozvole. Ponovno su došli ovaj ponedjeljak i krenuli kopati bagerima- kazao je čitatelj. Nadodao je kako misli da niti sada ne posjeduju potrebne dozvole jer je vidio radnike da skrivaju materijal prije posjeta gradonačelnika.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare