To je to što me zanima!

Utrkivali se Novim Zagrebom, pa Fiestom naletjeli na semafor

U nesreći na Aveniji Dubrovnik u četvrtak u noći ozlijeđen je suvozač iz Forda Fieste. Vozač se prethodno navodno utrkivao s Golfom 5, koji se nije zaustavio
Vidi originalni članak

Baš sam išao s posla. Bilo je oko pola 2 ujutro. Na semaforu kod Zagrebačkog velesajma u smjeru Aveneue Malla u Novom Zagrebu dva su vozača turirala svoje automobile i pripremala se za zeleno svijetlo. Ja sam bio iza njih. Naglo su krenuli, tako da sam ostao iza. Ford Fiesta počela je naglo kočiti jer se upalilo crveno svjetlo, opisao nam je noćno divljanje vozača u četvrtak čitatelj N. G. Sklizak kolnik i velika brzina kumovali su nesreći. 

- Vozača Fieste zanijelo je udesno. Udario je semafor i nekoliko se puta okrenuo. Bijeli Golf 5, s kojim se utrkivao, nastavio je voziti. Izašao sam iz automobila da pomognem unesrećenima. Dvojica su odmah izašla kroz vjetrobransko staklo, no suvozač je ostao unutra, jer su njegovom stranom najjače udarili. Nakon nekog vremena dignuo je glavu - dodaje čitatelj. Uskoro su na mjesto nesreće stigli policija i Hitna.

- Vozač D. M. (23) zbog skliskog kolnika izgubio je kontrolu nad automobilom. Zabio se u stup semafora. U nesreći je lakše ozlijeđen suvozač I. K. (22), kojem su pomoć pružili u KB Zagreb - potvrdili su nam u zagrebačkoj policiji. Dodaju da vozač nije bio pod utjecajem alkohola, a informacije o prethodnoj utrci Avenijom Dubrovnik nisu imali.


Idi na 24sata

Komentari 76

  • Dulke 23.03.2014.

    Kaj dižete tog Golfa u nebo nije ništa manje smeće od fieste ali deči moji fiesta RST jede sve ova WV sranja imao sam 4 golfa tri skršio, od kada sam kupio RS-a nebi više sjeo u golfa ni za kakve pare.. a sa drugima se slažem da treba znati voziti da bi se trkao, ali ne zaboraviti da tko je dobar trkač skršio je par automobila kako bi naučio gdje griješi... Cesta definitivno nije grobnik!

  • Gimnazijalka 30.01.2011.

    Piše se "zeleno svJetlo" novinari iz 24sata, imate li vi završene škole?

  • Inception 30.01.2011.

    jos gori su ovi koji se utrkuju usred bijela dana kad ima hrpa nevinih ljudi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare