To je to što me zanima!

Uzele su kolica iz dućana i prošetale se Trogirskom rivom

Jedna od turistiknja sjela je u kolica iz dućana, a druge dvije gurale su je u šetnji trogirskom rivom. Nakon nekog vremena guranja, sjele su i odmorile se te otišle
Vidi originalni članak

Vidjela sam nekoliko turistkinja kako se šeću Trogirskom rivom i kako jednu od njih voze u kolicima. Bilo mi je smiješno vidjeti tako odraslu djevojku kako se vozi u kolicima iz dućana. Ipak, mislim da sa ta kolica ne bi smjela uzeti iz dućana i voziti u njima, rekla nam je Ivanka, poznatija kao Đovana koja je u srijedu oko 17 sati u Trogiru snimila turistkinje.

- Mislim da je djevojci bilo loše, pa su je zato vozili u kolicima. Nakon nekog vremena, turistkinje su sjele na rivu te se malo odmorile. Ne znam što se dogodilo se dalje dogodilo sa kolicima jer su djevojke otišle u nepoznatom smjeru -  rekla je Đovana.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • istražitelj 29.09.2011.

    ma to je baš simpatično. nama nikome nije nanijelo štetu, a one su se dobro zabavile. to što ih nije nitko maltretirao, sigurno će kao anegdotu ispričat ekipi doma. možda ponovo dođu i dovedu prijateljice......eh..u moje doba...već bi one upoznale skrivene uvalice...:)).....ma di su ti naši momci danas!!?

  • gogozg 23.09.2011.

    turistiknja? ajd probajte izgovorit to kaj su napisali!

Komentiraj...
Vidi sve komentare