To je to što me zanima!

Vandali Slovencu na garažna vrata vikendice iscrtali križeve

Susjedi pričaju kako se lokalni dvojac okomio na vlasnika kuće. Lani su mu na vrata napisali "Zlo" i "Sotono". Mještani se pribojavaju da i njima vandali ne zašaraju kuće
Vidi originalni članak

Susjedi govore kako svake godine vandali vlasniku kuće išaraju garažna vrata. Lani su mu nakon što je otišao za Sloveniju napisali "Zlo" i "Sotono". Ove godine su mu crvenim sprejem uništili i zid. Nitko ne zna zašto mu to čine, jer koliko sam čuo od mještana radi se o pristojnom čovjeku, rekao nam je čitatelj koji je u ponedjeljak fotografirao križevima išarana garažna vrata u Malinskoj na otoku Krku. Mještani sumnjaju na dvojac, koji kažu često zašara sve i svašta u mjestu.

- Svi turisti, ali i mještani koji prolaze tom ulicom sa zgražanjem gledaju u ta vrata. Nikome nije jasno o čemu se radi, a neki se pribojavaju da i njima vandali ne zašaraju kuće i vrata - dodao je čitatelj. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ftpmget 28.08.2012.

    to su sigurno ljubitelji delfina...a on je jednog sakrio u garazu

  • Capafiori 28.08.2012.

    Mještani znaju tko je lokalni dvojac, a ako znaju oni, zna i policija. O čijim sinovima se radi kad se mještani boje odmazde?

  • Emanuella_1 27.08.2012.

    kad se već zna ko su vandali lipo bi ja njih natirala da jezikom poližu taj sprej sa zida i vrata pa im ne bi više ovakva svinjarija pala na pamet...

Komentiraj...
Vidi sve komentare