To je to što me zanima!

Varaždin: Pukla cijev, stanari su više od sata bili bez vode

Cijev je pukla negdje ispod pločnika jer je tamo voda izlazila na površinu velikom snagom. U vrlo kratkom roku i nogostup i kolnik bili su poplavljeni, kaže očevidac
Vidi originalni članak

Vodovodna cijev je pukla kod broja 50 u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu u četvrtak oko 20 sati. Voda je poplavila veliki komad ulice te su stanari okolnih kućanstava na više od sat vremena ostali bez vode. 

- Cijev je pukla negdje ispod pločnika jer je tamo voda izlazila na površinu velikom snagom. U vrlo kratkom roku i nogostup i kolnik bili su poplavljeni. Došla je policija, nisam primijetio nijednu drugu službu osim njih, i policajci su nemoćno stajali i gledali – ispričao je Filip koji stanuje nedaleko, a u njegovom stanu također je nestalo vode. 

Od drugog očevica saznali smo da se voda nakon nepunih sat vremena počela povlačiti, a nešto prije 22 sata stigao je bager i počeli su kopati asfalt kako bi sanirali štetu.   

- Brzom intervencijom djelatnika Varkoma voda je zatvorena u 21:30 za uži dio Zagrebačke ulice nakon čega je normalizirana opskrba vodom u okolnim ulicama osim na zatvorenoj dionici. Odmah nakon puknuća cjevovoda pristupilo se otklanjanju kvara koji je završen tijekom noćnih sati, nakon čega su i preostale tri kuće na zatvorenoj dionici dobile vodu – kažu u komunalnoj tvrtki Varkom. Objasnili su da je kvar nastao uslijed dotrajalosti cjevovoda. 


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare