To je to što me zanima!

Vatra je na Kukuljanovu gutala otpadni namještaj i bale papira

Požar je buknuo u srijedu oko 21.30 u reciklažnom dvorištu tvrtke Metis. Gorio je i plastični materijal te je oštećen radni stroj. Požar su vrlo brzo ugasili vatrogasci
Vidi originalni članak

Na sreću nitko nije ozlijeđen u požaru koji je u srijedu oko 21.30 sati buknuo u reciklažnom dvorištu  tvrtke Metis na Kukuljanovu ponad Rijeke. Na području za reciklažu i sakupljanje otpada površine  20 puta 30 metara izgorio je otpadni namještaj, balirani papir, plastični materijal i oštećen radni stroj (grajfer).

- Živimo u blizini i čim sam uočila gusti, crni dim nazvala sam vatrogasce koji su stvarno stigli u rekordnom roku. Vidjela sam da su se radnici tvrtke preplašili jer je prizor izgledao zastrašujuće. Bio je mrak, a plamen se uzdizao gotovo deset metara u zrak. Sreća to je bilo malo dalje zgrada, na otvorenom, pa nije zahvatio zgrade - kaže čitateljica.

- Požar je oko 22.30 sati lokaliziralo 12 vatrogasaca s četiri vozila JVP-a Vežica i Centar, no do gašenja i osiguranje mjesta okončali su oko 1 sat. Štetu na stroju još procjenjuju  - potvrdio je zapovjednik riječkih vatrogasaca Vinko Mance.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bulog55gmdg 15.05.2014.

    Jel to novi način ekološkog zbrinjavanja otpada??

Komentiraj...
Vidi sve komentare