To je to što me zanima!

Vatrogasci gase zapaljeni suncokret cijelu noć i jutro

Silos sušare u Valpovu zapalio se u ponedjeljak oko 16 sati. Isprva je dimilo a kasnije je otvoreni plamen zaprijetio krugu. Došli su vatrogasci. Još uvijek gase
Vidi originalni članak

Ne može se to tako lako ugasiti. Suncokret je planuo u silosu a suncokret je mastan. Isprva je počelo dimiti oko 16 sati u ponedjeljak. Kasnije se pojavio otvoreni plamen. Vatrogasci su cijelu noć gasili silos, a ostali su i utorak ujutro nadzirati. Još se dimi, rekao nam je Damir Blažević, jedan od čitatelja 24sata koji su snimili požar u silosu u Valpovu. 

Sara Jurović kaže da su vatrogasci cijelu noć gasili  vatru i pazili da se požar ne proširi. Valentina Škodnrić dodala je da se iz silosa dimi i u utorak ujutro. U Policijskoj upravi osječko-baranjskoj kažu da se vatrogasci još bore s požarom. 

- Požar je zahvatio uskladišteni suncokret u Šimićevoj ulici u Valpovu. Intervenirali su  pripadnici DVD Valpovo. Počinjena je veća materijalna šteta na samom objektu kao i uskladištenim proizvodima, a oštećena je tvrtka sa sjedištem u Osijeku koja se bavi poljoprivrednom proizvodnjom - naveli su iz osječke policije.  

Idi na 24sata

Komentari 2

  • StjepanBlazevic 20.09.2011.

    Kažu da je bilo oko 65 tona suncokreta u sušari. Nista ne bi bilo cudno da sušara nije napravljena ovog ljeta i krenila u pogon početkom zetve.

  • dasezna 20.09.2011.

    ono što nisu uspjeli uništit privatizacijom uništit će na ovaj način. pa svaki mjesec gori bar jedna tvornica kakve li slučajnosti. malo zabok malo vinkovci,... sad valpovo do kad bando. uništite sve pa da bude mir

Komentiraj...
Vidi sve komentare