To je to što me zanima!

Vatrogasci krenuli gasiti požar pa su vozilom upali u kanal

Požar u Srinjinama kraj Splita planuo je u utorak oko 11 sati. Na teren su krenuli dobrovoljni i profesionalni vatrogasci. Jedno je vozilo imalo problema s cestom...
Vidi originalni članak

Nikom ništa nije bilo. Inače je na tom dijelu uske ceste bilo nekoliko sličnih slučajeva. Tako je i njima zadnji kotač upao u kanal, rekla nam je čitateljica 24sata koja u u utorak u Srinjinama kraj Splita snimila fotografiju. Naime, požar je buknuo u obližnjoj šumi. Na gašenje su krenuli dobrovoljni i profesionalni vatrogasci Splita. 

- Mještani su se okupili i pomogli vatrogascima izvući vozilo. Uzeli su dizalicu, malo podigli vozilo, pa su stavljali daske. Tako su napravili nekoliko puta. Nakon 15 minuta vatrogasci su krenuli na požarište. U Javnoj vatrogasnoj postrojbi potvrdili su da je jedna posada imala problema, no nitko nije ozlijeđen, a vozilo nije bilo oštećeno. Požar su gasili i kanaderi i helikopteri. 

- Ugasili su ga, ali su ali su dežurni ostali dežurati na požarištu da se plamen ne bi vratio - rekli su nam u srijedu u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Splita. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sheezaaa 23.04.2011.

    mooc....ma dajjj ne se** zamisli da tebi gori kuca i vidis vatrogasca 20 m tebi od kuce kako laaaganoooo ulazi u zavoj gledajuci u retrovizore....covijek je iso pomoc nema se tu kad gledat u retrovizore,,,,boze moj ...dogodi se

  • mooc 20.04.2011.

    ovaj sto ga je vozio vidi se da nema pojma,mamlaze pa nije ti to auto ubi se! treba da sve izgori zato sto nezna uzeti veci luk,i malo gledat na retrovizore....... ah splicanin ufuf!

  • Marko3Dsign 20.04.2011.

    Jezuš dečki kak me hiče ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare