To je to što me zanima!

Vatrogasci su spasili mačku koja se popela na visoku brezu

Srđan, čitatelj 24sata koji je snimio vatrogasce JVP Vukovar u intervenciji rekao nam je da je mačka već par dana bila na drvetu, no nikako nije uspjela sići s breze
Vidi originalni članak

Šetao sam se s djetetom. Mali mi je rekao kako je čuo da netko cvili. Tada sam i ja čuo cvilež, no nisam znao odakle dolazi. Mislio sam da cvilež dolazi ispod parkiranog automobila, no tamo nije bilo nikoga. Onda sam pogledao prema drveću. U gustoj brezinoj krošnji vidio sam mačku. Bila je uplašena i nije se znala spustiti s drveta, rekao nam je Srđan koji je u srijedu oko 13,30 sati u ulici Domovinskog rata u Borovom Naselju snimio vatrogasce u intervenciji.

- Ljudi su se okupili i netko je nazvao vatrogasce. Stigli su za par minuta. Došli su kamionom koji ima ljestve. Popeli su se na ljestve i mrežom su uhvatili mačku koja se nije opirala. Mačka nije ničija, to je neka lutalica - dodaje Srđan.

Vatrogasci JVP Vukovar potvrdili su da su dobili dojavu o mački na drvetu. Na intervenciju su izašla dva vatrogasca s vatrogasnim vozilom s ljestvama. Mačku su uhvatili mrežom. Tijekom intervencije nitko nije ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • plavči 16.02.2012.

    Joj, ne lupaj. A kad izlaze svaki čas jer bedaci pale korov po poljima pa izgori sve okolo plus dalekovodi onda nikom ništa. Bravo za ovo, svačiji život je važan pa i životinjski. Stavila bih ja tebe na vrh drveta pa cvili

  • tajnamoja 06.02.2012.

    Maca je premedena.

  • marlena 04.02.2012.

    odbiti od plaće? pretjeruješ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare