To je to što me zanima!

Vatrogasci u Pomorskoj školi u Splitu, učenike su evakuirali

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U Pomorskoj školi u ponedjeljak oko 18 sati počeo je sukljati dim iz WC-a. Najprije su učenike s jednog kata izveli na sigurno, a onda i s drugog kata. Ozlijeđenih nije bilo
Vidi originalni članak

Dim je bio gust. Nešto se bilo zapalilo u WC-u, a što je gorjelo ne znam, jer smo morali napustiti školsku zgradu. Najprije su ispraznili jedan, a potom i drugi kat. Vatrogasci su bili brzi, rekao nam je čitatelj koji je u ponedjeljak oko 18 sati snimio fotografije u Pomorskoj školi u Splitu. Čitatelj dodaje da su možda gorjela vrata ili daska od WC školjke, a sve je od PVC-a. 

- Istina, nije se samo moglo zapaliti, ali sve je dobro prošlo - rekao je čitatelj. U Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Splita rekli su da nitko nije ozlijeđen, da je intervencija bila uredno odrađena.

- Gorio je držač za WC papir - pojasnili su nam splitski vatrogasci. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ejjjja 14.05.2013.

    cccccc...v školi pušiti..... :)

  • Šinjorina_1 13.05.2013.

    Pa šta nije cila škola izgorila kojom srićom hahha---AaAA zna se i šta se pušilo...marihuana haha

  • MladaProfesorica 13.05.2013.

    Pušila djeca u wc-u, zvonilo za početak sata, a taj zadnji dim cigarete je izuzetno dragocjen. Stoga je čik završio, umjesto u wc-u, igrom slučaja, pored držača.. Zapalio se papir, počelo se dimiti.. Klinci evakuirani i sretni otišli na kavicu dok se dim nije raščistio! Eto scenarija :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare