To je to što me zanima!

Veliki komad žubke i lim pali su sa stropa zagrebačke tržnice

Žbuka i lim pali su u hali tržnice Dolac u Zagrebu u utorak oko 7.30. Nasreću, nitko nije ozlijeđen. Radnici su odmah ogradili prostor, a do srijede će sve pregledati
Vidi originalni članak

Tako je tresnulo da su se ljudi prepali. Nasreću, nitko nije stradao jer je bilo rano, rekao nam je M. A., čitatelj koji je u utorak oko 7.30 snimio fotografiju na zagrebačkoj tržnici Dolac. Odlomio se veliki komad žbuke koji je odlomio i lim. Kaže da se trgovci godinama žale i upozoravaju na loše stanje infrastrukture. Uskoro su došli radnici i osigurati opasan dio. Miroslav Pupić Bakrač, glasnogovornik Tržnica Zagreb, kaže da je veliki dio žbuke i lima pao u hali ispred jednog od kafića.

- Do srijede ćemo to sanirati. Pregledat ćemo i druge dijelove kako bismo se uvjerili da opasnosti za ljude nema. Pretpostavljamo da je uzrok kombinacija vremenskih uvjeta i lošeg sustava oborinskih voda - rekao nam je. Dodaje da je problem s tržnicom Dolac to štoje izgrađena davne 1930., a proširena je 1994. Plato je izgrađen 1950-ih. Dosad se malo ulagalo u obnovu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • p i j e v a c 04.01.2011.

    ...odlomio se lim..ha,ha,ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare