To je to što me zanima!

Vinkovci: Putnici su morali bježati iz zapaljenog autobusa

Putnici Poletovog autobusa osjetili su dimu četvrtak oko 6 sati. Vozač se snašao, zaustavio autobus na ugibalištu i pustio putnike. Sprječavao je širenje požara...
Vidi originalni članak

Krenuo sam sa semafora i čuo da je nešto puklo, rekao nam Marin Pažanin (55), vozač Poletova autobusa koji je u četvrtak oko 6 sati vozio na redovnoj liniji  Vinkovci-Đakovo. Autobus se zapalio u Stepinčevoj ulici u Vinkovačkom Novom Selu . 

- Jedan od putnika, koji je sjedio iza mene, rekao mi je da se osjeti neki dim u vozilu. Nisam gubio vrijeme, odmah sam stao na prvo ugibalište i zamolio putnike da izađu. Pozvao sam vatrogasce, a u međuvremenu sam uzeo tri aparata za gašenje i njima, praktički, sprječavao širenje vatrene stihije na cijeli autobus. Vatrogasci su brzo stigli i sjajno odradili svoj dio posla - kaže nam Marin Pažanin.

Policija je štetu na autobusu starom 10 godina procijenila na više od 150.000 kuna. Prema prvim policijskim procjenama, uzrok požara na motoru 10 godina starog autobusa marke 'Volvo' – tehničke je naravi. U trenutku izbijanja požara u autobusu je bilo četvero putnika.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • domo8hr 19.08.2011.

    To je bio jedan od mlađih autobusa.

  • eror666 11.08.2011.

    nije prvi put, a bogami ni zadnji... vozio sam se 4 godine u svakakvim busevima tako da me ovo ne čudi..

  • dusansk 11.08.2011.

    Otkud da se novi autobus zapali???:-P

Komentiraj...
Vidi sve komentare