To je to što me zanima!

Vir: Auto mu se zaletio dok je radio sendviče u fast foodu

U ponedjeljak oko 2:15 mladić je zbog velike brzine udario u zidić a potom i u parkirani auto koji se odbio na stolove pa na vrata skladišta fast food restorana
Vidi originalni članak

Vidio sam kako je vozač pokušao kontrolirati auto, ali nije uspio. Pomeo je sve stolove pred sobom. S njim u autu su bile dvije djevojke. Ja sam bio u blizini fast fooda, dobro da nitko nije nastradao.  Opći kaos je tada nastao, svi su se razbiježali - rekao je čitatelj koji je  snimio prometnu nesreću na Viru u noći na ponedjeljak.

Mladić (19) je vozio auto zagrebačkih registracija u mjestu  Bobovik. Zbog prevelike brzine udario je desnim dijelom u kameni zid. Izgubio je nadzor nad vozilom te prešao na drugu stranu kolnika gdje se nalazio parkirani auto. Od siline udarca parkirani automobil odletio je u fast food. Udario je u vrata skladišta i porušio metalne stolove koji su se nalazili ispred - rekklin su nam u zadarskoj policiji.Na svu sreću nije bilo ozlijeđenih, makar je dvoje ljudi bilo ispred i unutar fast fooda. Šteta je samo materijalna. Polcija je došla za nekoliko minuta, kao i mladićevi roditelji. Nije bio pod utjecajem alkohola.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare