To je to što me zanima!

Voda šikljala 15 metara u zrak, radnici jedva zatvorili ventil

Radnici Vodovoda sanirali su vodovodne cijevi u petak oko 11. 30 sati u zagrebačkom naselju Dugave. Došlo je do kvara te se voda probila kroz šaht u zrak
Vidi originalni članak

Čuo sam nekakvu buku. Mislio sam da se nekakvo nevrijeme sprema, no kad sam pogledao kroz prozor vidio sam vodu koja je šikljala 15 metara u zrak. Tada su došli uspaničeni radnici koji nisu znali koji ventil treba zatvoriti. Trebalo im je deset minuta da nađu i zatvore pravi ventil, rekao nam je Mario N., čitatelj 24sata koji je u petak oko 11.40 u zagrebačkom naselju Dugave fotografirao 'vodoskok'.

Kako saznajemo radnici gradskog Vodovoda radili su na sanaciji vodovodnih cijevi. Došlo je do puknuća jedne cijevi te se voda probila kroz šaht.

Slično nam je kazala i konobarica iz obližnjeg kafića.

 - Jedan je radnik prišao vodoskoku kako bi pokušao zaustaviti curenje, ali ga je cijelog okupalo. Drugi je otišao na susjedni šaht kako bi zaustavio vodu - rekla je konobarica.

Stjepan Draganić (85), stanar iz obližnje zgrade kaže da nasreću zgrada nije ostala bez vode. Drugi stanar koji je želio ostati anoniman je rekao kako mi nije jasno da radnici nisu znali zatvoriti vodu već su panično skakali oko šahta. Zanima ga tko će sad tu vodu i platiti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nuša matanova 31.03.2012.

    nama i tako fali ovakvih vodoskoka ,neka se narod veseli

  • SKY1 31.03.2012.

    Ovo je kao u filmu, hehe...

  • tino1 31.03.2012.

    koji ste vi pametnjakovići ta voda ide u rashod jel nije prošla kroz ničije brojilo a kako bi radnici odma mogli znati koji ventil treba zatvorit

Komentiraj...
Vidi sve komentare