To je to što me zanima!

Vozač auta oduzeo prednost motociklistu i lakše ga ozlijedio

Vozač Opel Vectre (58) iz Gline oduzeo je prednost u raskrižju motociklistu (25). Od siline udarca motociklist je pao na cestu. Srećom, pri padu lakše se ozlijedio
Vidi originalni članak

Prolazio sam ulicom. Vidio sam da su se na raskrižju sudarili automobil i motocikl. Policija je već stigla. Srećom nitko nije teže stradao, kazao nam je čitatelj koji je u četvrtak oko 12.30 sati u Glini fotografirao nesreću.

Iz Policijske uprave sisačko - moslavačke potvrdili su da je vozač (58) Opel Vectre u četvrtak oko 12.30 sati na Trgu hrvatskih branitelja u Glini oduzeo prednost motociklistu (25). Od sline udarca motociklist je pao na cestu. Srećom, lakše je ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kadmonadam 21.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zeemax 21.07.2012.

    sreća nitko nije stradao!

  • BernardaMrđa Bratanovic 20.07.2012.

    jos jedan dokaz da automobilisti uopce ne paze u prometu,decko je mogel nadrapati,imel je prednost itd a vozac auta zasticen u svojoj limenci...

Komentiraj...
Vidi sve komentare